WordPress Plugins

Een WordPress plugin is uitbreidingssoftware voor je WordPress website of webshop om de functionaliteit uit te breiden. Wij maken websites en webshops in WordPress. Voor dit CMS zijn tienduizenden plugins beschikbaar. Dat zorgt ervoor dat er ontzettend veel mogelijk is, maar ook dat je slim moet kiezen.

WordPress plugins van WEBtima

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een plugin voor. Een deel daarvan mag je gratis gebruiken, voor een ander deel moet je betalen en voor weer een ander deel betaal je voor een premium-variant. Een veel gebruikte plugin is Yoast SEO. Dat is een plugin die je helpt bij het vindbaarder maken en houden van je website of webshop.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je voor jouw website of webshop een functionaliteit nodig hebt waar nog geen plugin voor bestaat. In dat geval maken wij een plugin op maat voor je. We bespreken dan vooraf duidelijk je eisen en wensen, zodat we de perfecte plug-in voor je kunnen programmeren.

Als je heel veel plugins installeert, wordt jouw website of webshop trager en minder gebruiksvriendelijk. Daarom is het belangrijk dat je voor jouw functionele wensen de juiste plugin kiest. Wij helpen je bij de keuze, de ingebruikname en het onderhoud ervan.

WordPress maatwerk

Klantverhalen