Netwerk security

Het gebruik van een netwerk is helaas niet zonder risico. De kunst zit ‘m vooral in de beveiliging van jouw verbindingen, zodat al je bedrijfsdata alleen door de juiste personen gebruikt kunnen worden. Wij helpen je graag bij netwerk security.

Netwerk security van WEBtima

Welke beveiliging jouw netwerk nodig heeft, hangt af van allerlei factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type netwerk en het gewenste/benodigde beveiligingsniveau. Je kunt bij ons dan ook terecht voor advies en een oplossing op maat.

Voorkomen is beter dan genezen. Het streven is dan ook altijd om te zorgen dat informatiediefstal en oneigenlijk gebruik niet mogelijk zijn. Mocht er dan toch iets gebeuren, dan is het van belang om dit te signaleren en te corrigeren.

Naast je netwerk, zijn er nog andere IT-onderdelen die om goede security vragen. Denk bijvoorbeeld aan internet security, endpoint security (op apparaatniveau), cloud security en security van toepassingen (op softwareniveau). Door je op al deze vlakken te adviseren en ondersteunen, zorgen we ervoor dat je altijd veilig kunt werken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over netwerk security.

Netwerk security

Klantverhalen