Deskundig IT-beheer

Hoe belangrijk je IT-infrastructuur is, ontdek je helaas vooral als er iets misgaat. Laten we dat dus voorkomen. Wij bieden professioneel IT-beheer voor prettige tarieven. Ons IT-beheer is altijd maatwerk voor jouw IT-omgeving: we richten het zo in dat het volledig bij je past.

IT-beheer van WEBtima

In je bedrijf gebruik je netwerken, hardware en allerlei software waarin je geïnvesteerd hebt en waarvan je natuurlijk optimaal gebruik wilt maken. Door goed IT-beheer kun je storingen en bijvoorbeeld dataverlies voorkomen.

Een belangrijk deel van IT-beheer is tijdig signaleren dat onderhoud, updates of vernieuwingen nodig zijn. Ook kan het regelmatig nodig zijn om jouw IT-omgeving aan te passen aan nieuwe wensen of omstandigheden. Wij denken graag met je mee over functioneel beheer, applicatiebeheer en technisch beheer. Zo kun je probleemloos werken in een goed werkende en beveiligde IT-omgeving.

De IT-techniek verandert snel. Daardoor zijn er regelmatig nieuwe mogelijkheden en kansen om sneller, slimmer en gemakkelijker te werken. Als Microsoft-gecertificeerde specialisten zorgen wij er dan ook voor dat we jaarlijks nieuwe kennis opdoen door middel van cursussen en workshops.

ICT Beheer voor een vast bedrag

Klantverhalen