WordPress Hosting

Een website of webshop moet bereikbaar, beveiligd en snel zijn. Dat regelen wij voor je met onze WordPress hosting. Op onze servers draait jouw website of webshop altijd zoals het hoort. Je leest er hieronder meer over. Heb je nog specifieke vragen over onze hosting? Neem dan contact met ons op.

WordPress hosting van WEBtima

Om goed vindbaar en prettig in gebruik te zijn, is het van belang dat jouw website of webshop snel is. De snelheid heeft in een webshop logischerwijs ook directe invloed op het aantal aankopen. Wij bieden kwalitatief sterke WordPress hosting waarmee we prestatie, veiligheid, snelheid en support garanderen. We werken bovendien met zorgvuldig samengestelde hostingpakketten. Er is altijd een pakket dat bij jouw website of webshop past.

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress. Daarnaast zorgen we altijd voor een geldig SSL-certificaat zodat zowel jouw gegevens als die van jouw klanten en bezoekers beveiligd worden verzonden.

Houd je niet van verhuizen? Dan regelen wij dat voor je. Met onze gratis verhuisservice verzorgen wij de overstap van je huidige hostingpartij naar onze servers.

WordPress Hosting

Klantverhalen