Betrouwbare IT partner

WEBtima is opgericht in 2011 en gevestigd in Eindhoven. In de afgelopen jaren is ons team van specialisten gegroeid, waardoor we voor elk project het ideale team samen kunnen stellen. We werken graag met nieuwe technieken en een directe aanpak in een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom: we zijn jouw betrouwbare IT partner en zorgen samen voor tevreden klanten en daar werken we met heel veel plezier aan.

PROFESSIONEEL & PERSOONLIJK

We vinden het belangrijk dat je op ons kunt rekenen. Wij zijn jouw betrouwbare IT partner. Dankzij vele jaren ervaring in diverse branches en een blijvende interesse in nieuwe technieken kan dat ook. Wij zijn persoonlijk betrokken bij jouw IT en zorgen dat alles voor jou werkt.

BEHULPZAAM & SNEL

Tijdens kantooruren streven we ernaar jouw vraag binnen 24 uur op te pakken. Spoedeisende vragen behandelen we natuurlijk direct. Als klant kun je ons, in geval van nood, buiten kantooruren mobiel bereiken.

Betrouwbare IT partner

ENTHOUSIAST TEAM

WEBtima heeft een team dat bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers. Daarnaast werken we samen met allerlei specialisten. We stellen telkens een ideaal team samen, zodat we alles perfect afstemmen op jouw wensen.

INTEGER & EERLIJK

WEBtima zet zich in voor jou, maar ook voor uiteenlopende maatschappelijke doelen. We zetten ons graag in voor morgen. Zoek je steun voor een goed doel? Neem gerust contact met ons op.

EIGENAAR & OPRICHTER

Tim Sieliakus is sinds de oprichting in 2011 het gezicht van WEBtima. Tim heeft ruim 15 jaar ervaring in de WEB- en IT-branche.

Klantverhalen