IT-advies

Hoe registreer ik een domeinnaam? Welke laptop heeft mijn medewerker nodig? Welk netwerk past het beste bij mijn bedrijf? Is het voor ons slim om in de cloud te werken? Hoe beveilig ik mijn gegevens? Waar je ook tegenaan loopt, voor al je grote en kleine IT-advies kun je bij ons terecht.

IT-advies van WEBtima

Zeker als het je vak niet is, komt er bij het maken en onderhouden van een zakelijke IT-omgeving nogal wat op je af. Die tijd en energie besteed je wellicht liever aan je eigen vak. Daarom mag je het opzetten, inrichten, uitbreiden en onderhouden van je IT-omgeving aan ons overlaten. Wij voorzien je van passend IT-advies en een slimme oplossing.

We starten met een gratis en vrijblijvende IT-scan. We analyseren jouw IT-omgeving om vast te stellen wat goed gaat en waar verbetering nodig of mogelijk is. We kijken naar zaken als slim en efficiënt (samen)werken, de onderhoudsstatus en beveiliging.

Op basis van de scan voeren we een adviesgesprek met je. Daarin leggen we uit wat we gevonden hebben en wat de mogelijkheden zijn. De uitwerking en implementatie van die wijzigingen voeren we daarna graag voor je uit. Natuurlijk hoort daar ook training van gebruikers en interne beheerders/verantwoordelijken bij.

IT Advies

Klantverhalen