Microsoft 365 oplossingen

Met Microsoft 365 werk je flexibel in de cloud. Je gebruikt office-applicaties als Word, Excel, PowerPoint en Outlook met garantie op uitstekende beveiliging en back-ups. Ook de samenwerking met collega’s in apps is erg eenvoudig. Wij helpen je graag bij het installeren en gebruiken van Microsoft 365.

Microsoft 365 van WEBtima

Als je aan de slag wilt met Microsoft 365 ontdek je al snel dat er allerlei abonnementen beschikbaar zijn. Mooi, want zo is er voor ieder wat wils. Wel is het goed om samen te onderzoeken wat je nodig hebt en te zorgen dat je niet gaat betalen voor functionaliteiten die je toch niet gebruikt.

Hoewel de ingebruikname van Microsoft 365 niet heel erg moeilijk is, kan het toch prettig zijn er niet alleen voor te staan. De een is nu eenmaal handiger met computers dan de ander. Wij helpen jou – of je medewerkers – graag bij de start. Dan is iedereen snel gewend aan deze manier van werken en blijven er geen mooie kansen onbenut. Ook kunnen we dan zorgen dat eventuele aansluiting op andere software soepel verloopt.

Wil je starten met Microsoft 365? Heb je het in gebruik en mis je kennis? Of vraag je je af of deze manier van werken bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Microsoft 365

Klantverhalen