IT-projectmanagement 

IT-projectmanagement is een vak. Een vak dat wij goed verstaan als het om IT-gerelateerde projecten gaat. Binnen ons team hebben we projectmanagers voor projecten als het ontwerpen en realiseren van websites en webshops, het uitrollen van Microsoft 365-oplossingen of het uitwerken en implementeren van IT-beveiliging.

IT-projectmanagement van WEBtima

Als projectmanagers bewaken we doelen, budgetten en planningen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle betrokkenen bij het project weet wat ze te doen staat en een vast aanspreekpunt hebben. We treden dus op als verbinders tussen de business en de IT, waardoor functie en techniek uitstekend op elkaar aansluiten.

Doordat we zelf ervaring hebben met werken in de IT kunnen we de werkzaamheden en de te bereiken doelen goed overzien en inschatten. Daardoor kunnen we je ook goed adviseren bij het samenstellen en opzetten van het projectteam.

Het is mogelijk om ons zuiver als projectmanager in te zetten. Dat is vooral aan te raden bij grotere IT-projecten. Bij kleinere projecten zijn we, als een meewerkend voorman, zelf inhoudelijk betrokken bij het realiseren van het project.

IT Projectmanagement

Klantverhalen