WordPress onderhoud 

Een goede website of webshop beweegt en groeit met jouw bedrijf mee. Het is dan wel belangrijk dat een website of webshop goed onderhouden wordt. Wij verzorgen WordPress onderhoud zoals de beveiliging, updates en back-ups voor je. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor wijzigingen in de opbouw en content.

WordPress onderhoud van WEBtima

Een voordeel van WordPress – het CMS waarin wij websites en webshops bouwen – is dat er regelmatig updates zijn. Daardoor zijn de websites vernieuwend, veilig en stabiel. Wij zorgen ervoor dat die updates goed verlopen.

Ook alle zaken rondom beveiliging, snelheid en back-ups pakken wij voor je op. Daardoor kun jij je richten op de inhoud van je werk en hoe je dat op je website of in de webshop zo goed mogelijk presenteert. Omdat WordPress zeer gebruiksvriendelijk is, kun je wijzigingen aan de inhoud meestal gemakkelijk zelf doorvoeren. Lukt het je niet, heb je vragen of besteed je jouw tijd liever anders? Dan verzorgen wij de wijzigingen voor je.

Over het onderhoud en de kosten daarvan maken we graag duidelijke afspraken met je. Zo weten we allebei precies waar we aan toe zijn. Die afspraken zijn natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. We bespreken het graag met je.

WordPress Onderhoud

Klantverhalen