WEBTIMAWEB EN IT DIENSTEN

WEBtima is opgericht in 2011 en gevestigd in Eindhoven. In de afgelopen jaren is ons team van specialisten gegroeid, waardoor we voor elk project het ideale team samen kunnen stellen. We werken graag met nieuwe technieken en een directe aanpak in een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom: we zorgen samen voor tevreden klanten en daar werken we met heel veel plezier aan.

Tim

Met ruim 15 jaar ervaring in de WEB- en IT-branche en zijn interesse in de nieuwste technieken wil Tim graag het beste naar boven halen. Sinds de oprichting in 2011 is hij het gezicht van WEBtima. Tim vindt het belangrijk dat je op hem kunt rekenen, houdt van uitdagingen en staat altijd open voor een goed gesprek.

Niels

Sinds 2019 is Niels parttime werkzaam bij WEBtima in de functie van web developer. Daarnaast volgt hij de opleiding Informatica. Niels is de eerste werknemer van WEBtima, de rust zelve en verliest het kleinste detail niet uit het oog. Qua programmeren is voor hem niets te gek.

Chantal

De administratie ligt sinds 2015 in handen van Chantal. Sinds 2021 is zij niet meer werkzaam voor een andere werkgever. Chantal leidt sindsdien, naast de administratie, ook de meest uiteenlopende zaken in goede banen, houdt ervan om te ondersteunen en vindt afwisseling leuk.

Patrick

Als creatief duizendpoot legt Patrick vanaf 2023 bij WEBtima de focus op het visuele aspect. Hierin staat hij in zijn kracht. Patrick geniet het meest van het onderling sparren, om een goed idee tot een perfect plan te smeden. Een ”out of the box” denker met liefde voor het vormgeven in het breedste begrip.