Website laten maken?

Je wilt een nieuwe website laten maken? Daar helpen wij je graag bij. WEBtima maakt websites in WordPress die bijzonder vriendelijk zijn: voor de bezoekers, voor mobiele apparaten én voor zoekmachines. Je website is je online visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat het een professioneel en effectief podium voor jouw bedrijf is.

webdesign eindhoven

Webdesign

Een fris, prettig en overzichtelijk design van je website zorgt ervoor dat je bezoekers willen blijven en gemakkelijk de juiste informatie kunnen vinden. Op basis van jouw logo, huisstijl en bedrijfskleuren ontwikkelen wij een passend design voor je nieuwe website.

Mobile Responsive

Gebruikt jouw bezoeker een smartphone, tablet, laptop of een breed beeldscherm? Het maakt niet uit. Want wij zorgen ervoor dat je website er op elk type scherm geweldig uitziet en uitstekend werkt. Zo kan je website door elke bezoeker prettig gebruikt worden.

WordPress CMS

Wij maken al onze websites in WordPress. Dit is al jaren het meest gebruikte CMS ter wereld. Daardoor is het erg eenvoudig in gebruik, wordt het goed onderhouden en biedt het vrijwel eindeloze mogelijkheden.

Hosting

Hosting houdt in dat je website online bereikbaar is voor jouw bezoekers. Wij zorgen ervoor dat jouw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week online is. Bezoekers vinden het daarbij ook belangrijk dat een website snel is. Dat regelen wij natuurlijk ook voor je.

Google vriendelijk

Websites die in WordPress gemaakt worden, zijn zo in te stellen dat ze goed vindbaar zijn in zoekmachines. Wij doen daar met onze kennis en ervaring nog een schepje bovenop. Daardoor trekt jouw website veel bezoekers aan via zoekopdrachten in Google.

Eenvoudig aanpassen

Als jouw website eenmaal af is en gehost wordt, kun je er zelf gemakkelijk dingen op aanpassen. Daar heb je geen technische kennis voor nodig. Teksten en foto’s kun je zelf binnen enkele minuten wijzigen. En lukt het toch niet of wil je dat wij het voor je doen? Dan helpen wij je er natuurlijk mee.

Tevredenheidsgarantie

Je website is de online representatie van jouw bedrijf. Jouw website gaat dus pas online als jij er volledig tevreden mee bent. Samen kijken we of de opbouw, inhoud en afbeeldingen helemaal naar wens zijn. Dat is onze 100% tevredenheidsgarantie.

Support

Het maken van een goede, nieuwe website is een belangrijk project, maar eigenlijk is het pas het begin. Hosting, updates, vernieuwingen, veiligheid: jouw website moet vooral ook goed blijven. Daar zorgen wij met onze support en onderhoud ook voor.

RECENTE WEB PROJECTEN

We maken websites voor allerlei klanten in uiteenlopende branches.
Nieuwsgierig naar de resultaten? Hieronder vind je alvast een paar voorbeelden.

WEB en IT diensten
WEB en IT diensten
WEB en IT diensten
WEB en IT diensten

Klantverhalen