WordPress maatwerk 

Wij maken websites en webshops in WordPress. In dit CMS is, mede door de beschikbare plugins, ontzettend veel mogelijk. Toch kan het voorkomen dat jouw wensen net iets anders vragen. Dan kun je bij ons terecht voor WordPress maatwerk voor je website of webshop.

WordPress maatwerk van WEBtima

Het is bijzonder kostbaar om een website of webshop volledig als maatwerk te laten bouwen. Dat is niet zo vreemd, want iemand moet daar erg veel uren aan besteden. Maar het is meestal ook niet nodig. In WordPress is veel mogelijk om op maat te werken en een unieke website te maken.

Door het gebruik van zorgvuldig gekozen plugins kun je de functionaliteit van jouw website of webshop ver uitbreiden. Ook is het mogelijk om zo’n plugin te editen. Dat betekent dat een bestaande plugin een klein beetje aangepast wordt voor jouw website.

In een enkel geval is het nodig om ‘from scratch’ te programmeren. Ook dat regelen wij voor je. We bespreken dan vooraf duidelijk de wensen en verwachtingen, zodat we precies kunnen maken wat jij nodig hebt. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

WordPress maatwerk

Klantverhalen