Webshop laten maken?

Het aantal mensen dat graag online winkelt neemt nog steeds gestaag toe. Wil jij een nieuwe webshop laten maken? Wij helpen je er graag bij. Wat je ook wilt verkopen, wij zorgen ervoor dat je webshop goed vindbaar, aantrekkelijk en functioneel is.

webdesign eindhoven

Webdesign

Een overzichtelijk design en slimme (filter)functies zorgen ervoor dat bezoekers prettig en snel het juiste product kunnen vinden. Op basis van jouw logo, huisstijl en bedrijfskleuren ontwikkelen wij een passend design voor je nieuwe webshop waarin producten optimaal gepresenteerd worden.

Mobile responsive

Gebruikt jouw shopper een smartphone, tablet, laptop of een breed beeldscherm? Wij zorgen ervoor dat het niet uitmaakt. Jouw webshop en alle producten zien er op elk type scherm geweldig uit. Zo kan je webshop door elke bezoeker effectief gebruikt worden.

WordPress CMS

Wij maken al onze webshops in WordPress. Dit is al jaren het meest gebruikte CMS ter wereld. Daardoor is het erg eenvoudig in gebruik, wordt het goed onderhouden en biedt het vrijwel eindeloze mogelijkheden.

Hosting

Hosting houdt in dat je webshop online bereikbaar is voor jouw bezoekers. Wij zorgen ervoor dat jouw online winkel 24 uur per dag, 7 dagen in de week online is. Bezoekers vinden het daarbij ook belangrijk dat een webshop snel is. Dat regelen wij natuurlijk ook voor je.

Google vriendelijk

Webshops die in WordPress gemaakt worden, zijn zo in te stellen dat jouw producten goed vindbaar zijn in zoekmachines. Wij doen daar met onze kennis en ervaring nog een schepje bovenop. Daardoor trekt jouw webshop veel bezoekers aan via zoekopdrachten in Google.

Eenvoudig aanpassen

Als jouw webshop eenmaal af is en gehost wordt, kun je er zelf gemakkelijk dingen op aanpassen. Daar heb je geen technische kennis voor nodig. Producten, teksten en foto’s kun je zelf binnen enkele minuten wijzigen. En lukt het toch niet of wil je dat wij het voor je doen? Dan helpen wij je er natuurlijk mee.

Tevredenheidsgarantie

Je webshop is de online representatie van jouw bedrijf. Jouw webshop gaat dus pas online als jij er volledig tevreden mee bent. Samen kijken we of de opbouw, inhoud en afbeeldingen helemaal naar wens zijn. Dat is onze 100% tevredenheidsgarantie.

Support

Het maken van een goede, nieuwe webshop is een belangrijk project, maar eigenlijk is het pas het begin. Hosting, updates, vernieuwingen, veiligheid: jouw webshop moet vooral ook goed blijven. Daar zorgen wij met onze support en onderhoud ook voor.

RECENTE WEB PROJECTEN

We maken webshops voor allerlei klanten in uiteenlopende branches.
Nieuwsgierig naar de resultaten? Hieronder vind je alvast een paar voorbeelden.

WEB en IT diensten
WEB en IT diensten
WEB en IT diensten
WEB en IT diensten

Klantverhalen